KESUDIÓS CSIRKE HÁZILAG

HOZZÁVALÓK

  • 1-2 ek földimogyoróolaj
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 üveg bambuszrügy
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 5 ek szójaszósz
  • 1 ek édes csiliszósz 
  • 4 ek kesudió
  • 2 szál újhagyma

ELKÉSZÍTÉS

    1. A wokban felhevített földimogyoróolajon megpirítjuk a felkockázott csirkemellet. Hozzáadjuk  a felaprított vöröshagymát, és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a lecsepegtetett bambuszrügyet és a felcsíkozott kaliforniai paprikát, és roppanósra sütjük.
    2. Meglocsoljuk a szójaszósszal és a csiliszósszal, majd hozzáadjuk a kesudiót és a felkarikázott hagymát. Összeforgatjuk, majd 2 perc pirítás után rögtön tálaljuk. Rizskörettel fogyasztjuk.
  • Forrás: www.mindmegette.hu