KÍNAI ÉDES-SAVANYÚ CSIRKE TÉSZTÁVAL



HOZZÁVALÓK

  • 2 ek olaj 
  • 1 fej vöröshagyma
  • 50 dkg csirkemell
  • 7 dkg sűrített paradicsom
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 1/2 db sárgarépa
  • 1/2 üveg bambuszrügy (elhagyható)
  • 20 dkg ananász
  • 25 dkg rizstészta 
  • 3 ek édes csiliszósz 

ELKÉSZÍTÉS

Wokban a felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, majd a felkockázott csirkemellet. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a felcsíkozott paprikát és répát. Néhány percig pirítjuk, majd belekeverjük a lecsepegtetett bambuszrügyet és az ananászt, és tovább pirítjuk.

Közben a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük a rizstésztát, majd leszűrjük, és a wokba öntjük. Összekeverjük a szósszal, meglocsoljuk az édes csiliszósszal, és azonnal tálaljuk.

Forrás: http://www.mindmegette.hu

0 Megjegyzések