Forró gyümölcs

Hozzávalók:
  • 10 dkg liszt, 
  • 10 dkg rétesliszt, 
  • 1/2 liter tej, 
  • 3 tojás, 
  • 1/2 pohár fehérbor, 
  • 1 csipet só, 
  • 1 evőkanál cukor, 
  • fahéj, 
  • porcukor, 
  • vaj, 
  • 3 alma, 
  • 4 banán, 
  • 1 doboz ananászkonzerv
Kép: RevelWallpapers.net
Elkészítés: Hámozzuk meg a banánt és az almát, csepegtessünk rá citromot, egy kevés cukorral és fahéjjal szórjuk meg. Hagyjuk állni egy fél órát. Keverjük össze a lisztet, a sót, a cukrot és egy kevés fahéjat. Adjuk hozzá a tojásokat, majd a tejet és keverjük tésztává. Mártsuk bele a gyümölcsszeleteket (az ananászt is) és vajban süssük pirosra. Forrón tálaljuk, fahéjjal, porcukorral.

Forrás: www.terebess.hu

0 Megjegyzések